Snickare Uppsala

Vaidas Bygg – snickare Uppsala

Välkommen till din lokala snickare!

Vaidas Bygg är för dig som söker en snickare i Uppsala. Av oss kan du få hjälp med det mesta inom snickeri, bygg & utbyggnationer. Här finns det många år av erfarenhet och vi arbetar alltid på ett sätt som säkerställer att kunden ska bli helt nöjd. Med noggrannhet och kvalitet tar vi oss an våra uppdrag och vi ser till att presentera resultat som lever upp till våra högt ställda kvalitetsmål. Är du kanske intresserad av att anlita oss? I så fall är du varmt välkommen att höra av dig. Vi erbjuder alla en gratis offert!

Om oss

Här arbetar vi med kvalitet, det gäller alltifrån valet av material till arbetsmetoder. Här finns det stor erfarenhet och bred kunskap inom snickeriyrkets alla aspekter. Vi ser till att uppfylla det du vill få hjälp med till en rimlig kostnad!

Är du en privatperson ser vi till att du får ta del av rotavdraget!

Snickare Uppsala

Små & stora uppdrag

Vi anser inte att det finns för små eller stora jobb utan vi tar oss an allt med samma entusiasm.

Kundens önskemål

Vi är väldigt måna med att alltid bemöta kundens önskemål så att så att du som kund blir så nöjd som möjligt.

Snickare Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Till oss på Vaidas Bygg kan du vända dig för att få professionell hjälp med såväl invändiga som utvändiga bygg- eller renoveringsarbeten. Vi lovar dig en resultatrik process där kvalitet och hållbarhet är i centrum.

Vi hjälper till med

  • snickeriarbeten
  • byggen
  • tillbyggnationer
  • ombyggnationer
  • renoveringar
  • stenmurar.

Det spelar ingen roll om du är i behov av mycket eller lite hjälp, vi finns till för alla i Uppsala med omnejd som söker en snickare. Oavsett om du representerar ett företag, eller om du är en privatperson, är du välkommen att vända dig till oss!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

VAIDAS BYGG

Gurresta 144, 741 91 Knivsta

0762618411

vaidaszalnieriunas2020@gmail.com

Snickare Uppsala

Vaidas Bygg är för dig som söker en snickare i Uppsala med omnejd. Vi åtar oss det mesta inom bygg, och vänder oss till såväl privatpersoner som företagare.

Snickare Uppsala